Over kleur rijk

Ieder mens komt met een ziel op aarde, deze ziel reist al heel lang mee, heeft ervaringen opgedaan. Heel vaak zijn mensen het contact met hun ziel kwijt, waardoor er keuzes in het dagdagelijkse leven worden gemaakt die niet passen bij hun zijn of bepaalde patronen zich steeds herhalen. Wanneer iemand zich meer bewust wordt van wat op zielsniveau speelt is er ruimte voor beweging vanuit een diepe kern, deze kern trilt door tot op de buitenste lagen, de zichtbare lagen, eigenlijk de manier waarop je je leven leidt.


Wanneer je meer in lijn gaat leven met je eigen unieke zijn zal je gaan merken dat je leven meer en meer zal gaan stromen in de richting die bij je past. Je zal meer voldoening ervaren, vanuit een dieper begrip weten waarom bepaalde zaken niet of niet meer bij je passen, je kan dan in beweging komen om meer innerlijke rust te ervaren. Met vallen en opstaan waarin verschillende emoties elkaar afwisselden heb ik deze weg ook mogen bewandelen. Nu ben ik op het punt dat ik naar buiten kan komen met mijn kennis, ervaring, innerlijk weten.


Om deze stap te versterken heb ik als symbool voor mijn praktijk de pauw gekozen. Een pauw is een zeer kleurrijk en bijzonder dier. Het toont al zijn kleuren in volle glorie. Wanneer je een veer bekijkt zie je dat deze vertrekt vanuit zijn kern en over gaat in allerhande andere mooie kleuren. Elke veer is anders maar toch mogen ze allemaal gezien worden. Je helemaal laten zien, al je mooie kleuren, ook diegene die je misschien zelf iets minder mooi vindt is voor velen onder ons niet zo vanzelfsprekend. Daarnaast is de pauw een dier dat gezien wordt als het dier dat de verbinding legt tussen hemel en aarde en net dit past helemaal binnen mijn zijn, verbinding maken tussen het aardse en het zielsniveau.


Ik geef healings in functie van de zielsontwikkeling (soul healing) voor volwassenen en kinderen. Dit wil zeggen dat ik aan de hand van een energetische behandeling, waarbij ik technieken van reiki, shiatsu en craniosacrale therapie combineer, ga voelen waar er blokkades zijn. ook een chakra- en aurahealing is mogelijk. Op deze manier zet ik wat vast zit mee in beweging, verzacht ik verharde emoties. Indien nodig maak ik je bewust van wat er op verschillende niveaus speelt afhankelijk van wat je op dat ogenblik nodig hebt om te groeien, hindernissen te overwinnen of tot rust te komen. Alles wat ik aanbied heb ik zelf uitgeprobeerd en ik sta er volledig achter. Mijn doel is om mensen bij te staan, te laten groeien vanuit hun unieke zijn en mee te bekijken wat daar voor nodig is. Dit kan betekenen dat je misschien andere dingen nodig zal hebben dan wat ik kan aanbieden, als dit het geval is zal ik dit zeker vermelden en kan ik doorverwijzen naar mensen die meer aansluiten bij jouw vraag.


Naast de soulhealing kunnen we bekijken of ik je ook kan begeleiden op een andere manier. Mensen beschikken over een grote innerlijke veerkracht en kunnen op natuurlijke wijze in balans komen. Verschillende natuurlijke therapieën stimuleren het zelfgenezend vermogen. Ik werk onder andere via naturopathie. Deze benadering is geschikt voor iedereen die op een bewuste en natuurlijke wijze aan zijn of haar gezondheid wil werken. Healings zijn de rode draad. Daarnaast kan ik je verder begeleiden aan de hand van mindfulness, massages, voedingsadvies, bachbloesems, kruidenadvies, wandelingen in de natuur, … Iedere mens is anders. Waar praten voor de ene werkt, werkt stilte voor de ander. Waar 1 healing voldoende is voor de ene, heeft een ander nood aan een heel traject. Ook daar is ieder uniek in. We kijken samen wat best voor jou past.